Binde Framtid banket på døra: "Vil dere ha 100.000 kr?"

Binde Framtid banket på døra: "Vil dere ha 100.000 kr?"

Da Eline og Halvor pusset opp boligen utvendig visste de ikke at de kunne få økonomisk støtte for tiltakene de gjorde. En dag banket Magnus i Binde Framtid på døra og stilte noen få enkle spørsmål. 4 måneder etterpå fikk småbarnsforeldrene utbetalt 100.000 kroner fra Enova.

 
Eline og sønnen Linus

Eline og sønnen Linus

 

- Dette er en gladsak litt utenom det vanlige, sier Magnus Vågen. Han er daglig leder i energirådgivningsfirmaet Binde Framtid, som blant annet har mange oppdrag knyttet til oppussing av private boliger. Rent tilfeldig kjørte Magnus forbi boligen til Eline og Halvor, og så at det nylig var byttet kledning og vindu.

- Jeg følte meg som en dørselger der jeg banket på døra og presenterte meg selv, sier Magnus med et smil. Etter å ha mottatt nødvendig grunnlag fra Eline og Halvor viste energiberegningene at paret var berettiget til penger fra Enova gjennom støtteprogrammet «Oppgradering av bygningskroppen». -

- Pengene kommer godt med nå inn mot sommeren, sier Eline. Hun håper flere som har pusset opp eller skal pusse opp boligen sin får høre om muligheten for energirådgivning.

Binde Framtid er en energirådgiver med fokus på å gi kunden trygghet for en god investering. Kunder får en komplett gjennomgang av boligen, med fokus både på bygningskropp, type oppvarming og ventilasjon. I tillegg tilbys termografering, som avdekker blant annet luftlekkasjer, manglende eller våt isolasjon og kuldebroer. Boligen energimerkes både før og etter eventuelle tiltak.

Binde Framtid kaller seg energirådgiver med framtidas løsninger, og tilbyr rådgivning innen solceller, energilagring og strømstyring. Alt dette gir til sammen en grundig og uavhengig gjennomgang av boligen, med konkrete tiltak og potensielle besparelser.

 

Typiske tiltak som gir Enova-støtte:

-          skifting av vindsperre, bordkledning og vindu

-          etterisolering av yttervegger og tak

Du må bruke et firma til å utføre jobben og du må eie boligen eller fritidsboligen selv (ikke utleie).

Det er også mulig å søke om støtte 18 måneder etter første mottatte faktura for oppdraget.

 

Vil du vite mer? Ta kontakt med Binde Framtid i dag!

Snopp Designbyrå