Hils på oss!

 
magnus_portrett.jpg

Magnus Vågen
Daglig leder

magnus@bindeframtid.no
982 10 982

 

Magnus er 33 år og kommer opprinnelig fra Verrabotn. Han bor nå på Inderøy sammen med kona Kristine og tre barn. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU innen bygg- og miljøteknikk fra 2005 til 2010. Etter endt utdanning jobbet han drøyt 3 år i Byggforsk på avdeling for bygningsfysikk, før han og familien flyttet til Inderøy. Jobben ble da prosjektleder og prosjekteringsleder i Skanska Husfabrikken. Her jobbet han med blant annet to hybelhus på Campus Evenstad og «Norges mest miljøvennlige barnehage»: Lia barnehage i Oslo.

I 2017 begynte Magnus som prosjektleder hos Byggmester Binde, og de la fort merke til hans fokus og kunnskap om energibruk i bygg. Innen kort tid ble Binde Framtid etablert: en bedrift som har en visjon om å få byggebransjen fremover, inn i det grønne skiftet. Magnus har selv solceller montert på garasjen sin, og var tidlig ute med å montere renoverte elbilbatterier for å lagre soloverskudd.

Ler mes om garasjen til Magnus her ›

 
 
 
jonas_portrett.jpg

Jonas Carlson
Prosjektleder

jonas@bindeframtid.no
412 28 633

 

Jonas er 22 år og kommer fra Beitstad i Steinkjer kommune. Han har bosted på Beitstad og i Trondheim. Etter 3 år på allmennfag/studiespesialisering på Steinkjer VGS tok Jonas en bachelor i ingeniørfag ved NTNU innen fornybar energi. Jonas har jobbet i Binde Framtid siden januar 2019.

Han ser på det som veldig interessant å få være med på en viktig omstilling og på utviklingen av et enormt potensial i å få byggenæringen fremover, noe som Binde Framtid har veldig stort fokus på. Fra skolen har Jonas bred kompetanse innen fornybar energi, effektiv energibruk og energitiltak.