VELKOMMEN TIL BINDE FRAMTID!

ark.jpg

Binde Framtid AS ble etablert tidlig i 2018, og tilbyr en rekke tjenester knyttet til energi i bygg. Selskapet er et søsterselskap til Byggmester Binde, og eies av Bindegruppen AS og daglig leder Magnus Vågen.

Vi utfører oppdrag over hele landet, til både privat og næring, nybygg og rehabilitering. Binde Framtid har høy kompetanse innen et bredt fagfelt, med erfaring fra både rådgiverbransjen og entreprenørbransjen. Vi kan bidra på mange områder i ulike prosjekt.

Daglig leder, Magnus Vågen, er sivilingeniør fra NTNU i 2010. Han har jobbet som prosjektleder i SINTEF Byggforsk, prosjektleder og prosjekteringsleder i Skanska Husfabrikken og prosjektleder hos Byggmester Binde før han startet Binde Framtid. Magnus var blant annet prosjektleder og prosjekteringsleder for byggingen av hybelbyggene på Campus Evenstad i 2015, som ble Statsbygg sine første bygg med energimerke Grønn A. Han var også prosjekteringsleder for Lia Barnehage i Oslo - som er kåret til Norges mest miljøvennlige barnehage.

Byggteknisk kompetanse sammen med solid kunnskap om energi, bygningsfysikk og de nyeste løsningene i byggebransjen skal gi våre kunder en gjennomført og uavhengig vurdering av sitt bygg, og trygghet for en god investering.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!