Ventilasjon

Ventilasjon

Binde Framtid har erfaring med såkalt miniventilasjon: det vil si ventilasjonsanlegg som består av små ventiler som monteres direkte i yttervegg - med varmegjenvinning og styring over app.

 
Ventilasjon.jpg
 

Fordelene er mange med disse ventilene, og er spesielt aktuelt for eksisterende boliger som ønsker ventilasjon, men planløsningen er vrien med tanke på å få til aggregat og kanaler til hvert rom. Ventilene kan monteres både på soverom, stue, bad og kjeller.

Ventilene har et keramisk element som blir varmet opp når ventilene blåser varm luft ut. Etter en stund snur vifta, og blåser kald luft inn i boligen. Denne lufta blir da varmet opp av det passive elementet inni ventilen, og man sikrer at mye av energien beholdes i boligen - selv om lufta byttes ut.

Våre kunder sier ventilasjonsanleggene fungerer kjempebra, og er storfornøyd med friskere luft.

Binde Framtid prosjekterer anlegget, mens en byggmester kan stå for monteringen.

Snopp Designbyrå